juliet may rhodes.
syntynyt 6.1.1990 Lontoossa Rhodesien ensimmäiseksi tyttäreksi. On 27-vuotias.
Perheeseen kuuluu paitsi äiti Lily ja isä James, myös neljä sisarusta. (Jacob, Jeremiah - Jerry -, Jonathan, Astor sekä Jessica)
Työskentelee toimittajana The New York Timesissa.
On seksuaaliselta suuntautumiseltaan biseksuaali. Toistaiseksi sinkku.Perheensä ensimmäinen tytär Juliet May syntyi vanhemmilleen James ja Lily Rhodesille (tyttönimeltään Chambers) kylmänä, talvisena iltana 6.1.1990. Paljon onnellisempien tähtien alla ei tyttö olisi voinut syntyä; Jamesin suku tunnettiin pitkälti miehen isän alulle pistämän hotelliketjun, Rhodes Hotel&Spa-hotelliketjusta, kun taas Lilyn jätti-investoinneista, jotka pääasiassa keskittyivät suuriin yrityksiin. Lily ja James olivat ennestäänkin saaneet jo kaksi poikalasta, eikä Juliet suinkaan jäänyt viimeiseksi lapseksi. Hänen jälkeensä maailmaan putkahtivat vielä Jonathan, Jace ja kuopus Jessica.

Jos joku sattuu noin vain toteamaan, että Rhodesin lapset sattuivat saamaan kaiken kultatarjottimelta vanhempien varallisuuden vuoksi, ei ole väärässä. Vaikka perhe sattui elelemään leveästi, ei koulumenestyksestä juuri tingitty. Kiireellisistä töistä huolimatta perheen vanhemmat pyrkivät tasapainottelemaan liiketoimien ja perhe-elämän välillä. Toki kodinhoidosta huolehtivat uskolliset kodinhoitajat ja lapsien hoidosta lapsenhoitaja, kun Lilyllä ja Jamesilla nyt vain sattui olemaan kiire.

Juliet suoriutui koulusta ihan hyvin arvosanoin, ei kuitenkaan ihan niin hyvin kuin viisi vuotta vanhempi Jacob. Muutto Reddingiin 9-vuotiaana saattoi vaikuttaa myöhempään suhtautumiseen koulua kohtaan, tyttö kun ei halunnut muuttaa Lontoosta pienempään kaupunkiin, pois vanhojen ystäviensä luota. Opiskelutahti oli tasapaksua ja melko keskivertoa. Ainakin high schooliin asti.

High schoolin mukana tuli sitten kaikki ne ongelmat. Koulumenestys lähti syöksylaskuun ja illatkin vietettiin mitä kyseenalaisimmassa seurassa. Koulumenestystä sekä nuoren naisen ystäväpiiriä alettiin korjailla kaikin mahdollisin tavoin; harrastusten karsimisella, kotiaresteilla, puhutteluilla... Ja lopulta se tepsikin.

Ensimmäisen kerran uraansa ja ammantinvalintaansa miettimään Juliet heräsi high schoolin loppupuolella. Päätös tuntui ilmiselvältä: hän oli aina nauttinut kirjoittamisesta, eikä valinta enää viiden minuutin mietinnän jälkeen tuntunut enää epäselvältä. Julietista tulisi toimittaja! Huono high school-menestys eväsi oikeastaan kaikki mahdollisuudet arvostettuihin korkeakouluihin. Ystävättären vinkkaamana hän sitten hakikin ties minne paikallislehtien toimituksiin - ja vähän kauemmaskin. Vuonna 2008, monen kuukauden etsiskelyn jälkeen lykästi. Juliet oli löytänyt itselleen työpaikan The New York Timesista. Ensin tosin hänet otettiin pelkäksi työharjoittelijaksi, mutta kahden vuoden jälkeen hänet otettiin vakinaiseksi uutistoimittajaksi.

Nykyään Juliet on asunut New Yorkissa "jo" reilut 9 vuotta eikä muutosta ole luvassa ainakaan toistaiseksi. Työpaikkaa ei ole tähän asti vielä jouduttu vaihtamaan, onhan se vakituinen.

165 senttimetriä pitkä nainen on melko hoikka varreltaan, mutta ei kuitenkaan mikään maailman laihoin. Iho on varsin lämminsävyinen, ja yleensä aina kesäisin se ruskettuu enemmän tai vähemmän tasaisesti.

Juliet on perinyt äidiltään Lilyltä tämän ruskean hiusvärin. Nykyään hiuksia värjätään säännöllisin väliajoin vaaleaksi oman persoonallisen ilmeen puutteessa.

Vaatteissa suositaan lähinnä käytännöllisiä sekä ajattomia vaatteita. Juliet ei pelkää käyttää vaatteissaan kirkkaampiakin värejä, mutta pääasiassa värityksessä suositaan sitä ainaista harmaata kuitenkin laajassa kirjossa.Ensimmäinen sana Julietiin liittyen olisi varmasti pippurinen. Nuoruusvuosien uhmakkuus ei ole ainakaan kadonnut minnekään. Nainen lähinnä tekee ennemmin kuin ajattelee, suustakin tulevat sanat tuskin ovat kovinkaan harkittuja. Itsekäs Juliet ei kuitenkaan ole; opetetut käytöstavat tuskin ovat unohtuneet vuosien saatossa. Juliet osaa käyttäytyä tietyissä tilanteissa hyvien käytöstapojen mukaisesti, tosin pokerinaaman kera.

Maltillisuus ja kärsivällisyys ei ole koskaan oikein ollut Julietin vahvimpia alueita. Jos odottelussa on mennyt enemmänkin kuin 5 minuuttia, alkaa hän roikkua seuralaisensa kädessä kuin mikäkin viisivuotias pikkulapsi ja tiedustelemaan kahden sekuntin välein "milloin".

Toimittajana Juliet on (tai ainakin yrittää) se kärsivällinen (mikä tuppaa usein unohtumaan), joka ei liikaa utele tietoja tai jota ei ihan ensimmäisenä näe puskassa väijyskelemässä tietoa etsien.

Ystävänä Juliet on lojaali ja kaikin puolin miellyttävä, jos nyt sitä pienoista kärsimättömyyttä ja lyhytpinnaisuutta ei mainittaisi sanallakaan. Nainen ei ole kovinkaan oma-aloitteinen tapaamisten sopimisen ja suhteiden ylläpitämisen suhteen, joten harvat ovat lopulta päätyneet hyvänpäiväntuttua pitemmälle.


>> Pitää enemmän teestä kuin kahvista

>> Tulee hyvin toimeen etenkin pienien lapsien kanssa

>> Suhtautuu joskus perheeseensä, etenkin vanhempiinsa, kuin olisi jumiutunut murrosikäisen tasolle.

>> Pitää hyvästä ruuasta, vaikka ei osaa sellaista itse valmistaakaan

>> Salilla käydään suhteellisen laiskasti, lenkille vaivaudutaan silloin tällöin

Juliet Rhodes on fiktiivinen roolipelihahmo.
Juliet Rhodes is a fictional rpg character.
Pelipaikka From New York With Love RPG
Pelaaja nady
Kuvissa Imogen Poots

Teksti © nady